Dårlig produktivitet eller sygdom i stalden giver ofte mistanke om fejl i foderet. Foderet har ganske rigtigt en stor betydning, specielt hygiejne og blandesikkerhed er væsentlige faktorer. Processen omkring foderfremstilling i hjemmeblanderiet er lang, og der er mange faldgruber undervejs. Den starter, når kornet høstes og lagres og varer indtil foderet optages fra krybbe eller foderautomat. I det følgende kan du læse mere om, hvor det oftest går galt, og hvad du skal være opmærksom på, når du selv blander dit foder.

Der er stor værdi i kornlageret ? hold det rent

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.