Lyt til artiklen:

Læserne viser dagens landbrug

00:00
Hastighed: ???x
01:52

På Maskinbladet modtager vi, til stor glæde for os selv og for andre læsere, en lind strøm af videoer fra netop jer læsere. Videoerne er jeres egne videoer, og de giver os et vindue ind i dagens landbrug i både stort, småt og alt det midt imellem.

Videoerne er frit tilgængelige på Maskinbladet Play, hvor vi deler glæden ved landbruget med hinanden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Skulle du selv have en video, som du synes er god, så kan du dele den med os her.

Videoer fra hverdagen i landbruget hitter

Se også:

Videoer fra hverdagen i landbruget hitter

Kvæg, gylle og græs

Indsendelsen svinger fra glæden ved at se sine sommerkyllinger nyde lidt vand sammen med hønemor, som Sophie Tandrup Ranvig har delt med os, over glæden ved kvæg, som vi har fået flere af.

Blandt andet har Rikke M. Purkær Larsen delt sin aftentur hos Simmentalerne Susse og Arne, mens Andreas Larsen viser os en kalv fra sit praktiksted Jakobsminde.

Maxine Sørensen fra Skibby ville også dele sine flotte, drægtige kvier på Bredagergård

Men det er også tid til arbejde i marken, og her vi fået fornøjelsen af at se det første slæt græs komme i hus på Bakkegården ved Grenå, hvor Patrick Poulsen som bonus har tilføjet lidt gyllekørsel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Netop gyllekørsel har Emil Engedal også delt, for på I/S Søndergaard ved Finderup har de haft luftet gyllesættet på græsset.

Der var også Tobias Christensen fra Nørgaards Geder, der delte ugens måske sødeste video med os og alle andre landbrugsinteresserede.

Så hvis du har en video fra arbejdsdagen, som du gerne viser til familie, venner og kolleger, så er der med garanti mange flere der gerne vil se med!

Del din video med her, og så kan den ses sammen med alle de andre gode øjeblikke fra dagens landbrug

Del dine videoer fra hverdagen i landbruget

Se også:

Del dine videoer fra hverdagen i landbruget