Et godt foder bliver traditionelt opfattet som et simpelt sammensat foder, der ikke påvirker dyret negativt. Den voldsomme genetiske udvikling betyder dog, at dyrene fysiologisk er under et stadigt større pres. Derudover skal brugen af antibiotika til stadighed reduceres. Derfor er der stigende opmærksomhed på, at dyrene gennem målrettet brug af tilsætningsstoffer skal støttes gennem ernæringen. Ligeledes skal foderet medvirke til at mindske svineproduktionens miljøbelastning.

Stadig større brug af tilsætningsstoffer

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.