Tilføj til lytteliste
Tilføj til lytteliste
Tilføj til lytteliste
På lytteliste
Tilføj til lytteliste
Lyt til artiklen:
Restproduktion fra slagteri bliver til kvalitetsprodukter
For at undgå madspild bliver restproduktionen på Grambogårds slagteri som noget nyt brugt til at lave fonder.
Den fynske virksomhed har i samarbejde med den københavnske virksomhed Reduced udviklet flere kvalitetsfonder.
- Vi er stolte af vores samarbejde med Reduced, hvor vi kan reducere madspild og samtidig skabe produkter af høj kvalitet. Hos Grambogård har vi altid haft fokus på dyrevelfærd, og dette samarbejde er endnu et skridt i retning af at respektere jordens ressourcer og skabe madoplevelser i særklasse, siger Niels Beier, der er direktør hos Grambogård i en pressemeddelelse.
Ved at udnytte teknologien og smagsekspertisen hos Reduced samt en kulinarisk udvikling med assistance fra Dagrofa Foodservice er der indtil videre skabt fire fonder. Det er en demi glace, oksefond, kalve espagnole og en fond af velfærdsgris.
Produkterne er sat til salg primo juni 2023 og kan købes gennem Dagrofa Foodservice.