Lyt til artiklen:

Nu overtager Väderstad salget af TRV-programmet

00:00
Hastighed: ???x
01:26

Abonnementsartikel

Väderstad overtager nu det kommercielle ansvar for TRV-programmet

I februar kom det frem, at Väderstad havde sikret sig rettighederne til Thyregods TRV-radrenserprogram.

Overtagelsen er tilrettelagt til at forløbe i en glidende overgang, og nu er det altså nysalget, der officielt overgår til Väderstads sælgere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Väderstad køber rettighederne til hele Thyregods TRV-program

Se også:

Väderstad køber rettighederne til hele Thyregods TRV-program

- Vi har haft et godt og konstruktivt forløb med Väderstad siden overtagelsen, og det er dejligt, at den oprindelige plan holder, siger Jens Chr. Hundahl, direktør for Thyregod A/S i en pressemeddelelse.

Efter skæringsdatoen stoppen Thyregod med at sælge nye TRV-maskiner, men service og reservedelsforsyning til eksisterende TRV-maskiner fra Thyregod fortsætter som hidtil.

Jens Chr. Hundahl forklarer ydermere, at skæringsdatoen også er årsagen til, at man ikke finder TRV-programmet på årets dyrskuer.

- Flere har allerede spurgt os om, hvorfor de ikke er udstillet, men forklaringen er helt enkelt, at skiftet sker lige midt i sæsonen. Til gengæld ser vi frem til at vise flere af Thyregods andre produkter, herunder det opdaterede TIM vognprogram, siger Jens Chr. Hundahl.

Den 1.juni 2024 får Thyregod farvekoderne til Väderstads røde brandfarve, og fortsætter produktionen af TRV-programmet som underleverandør for den svenske producent.

Thyregod: Det her program fortjener, at Väderstad tager det til næste niveau

Se også:

Thyregod: Det her program fortjener, at Väderstad tager det til næste niveau