Lyt til artiklen:

Debut på Roskilde Dyrskue: "Se, det er dem fra Farming Simulator!"

00:00
Hastighed: ???x
01:46

Abonnementsartikel

For første gang nogensinde deltager den store østrigske vognproducent Brantner på Roskilde Dyrskue. Status efter første dag er en rigtig god mavefornemmelse.

Holdet bag Brantner i Danmark oplever stor interesse og genkendelse på Roskilde Dyrskue.

- Vi har fået en meget positiv modtagelse her på Roskilde Dyrskue. Der har været rigtig mange landmænd forbi vores stand, hvor der er blevet kigget kritisk på de mange detaljer, der er på de østrigske kvalitetsvogne, fortæller Allan Overgaard, der er ansat til at udbrede kendskabet og øge salget i Danmark

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Brantner er ikke et billigt produkt, men det er kvaliteten, de mange kombinationsmuligheder og ikke mindst detaljerne der tæller. Brantner producerer udelukkende vogne - omkring 3000 af dem om året. Derfor bliver der nørdet i alle detaljer, hvilket resulterer i at brugen af vognene bliver let og effektiv, siger Allan Overgaard, der overhørte lidt af en guldkommentar, der bragte et stort smil på læben her lørdag morgen.

En far og hans søn går forbi standen og sønnen udbryder pludselig: "Se far, det er dem, der er med i Farming Simulator".

rich-media-2
COC EU godkendt luftbremseanlæg er standard på alle Brantner-vogne. Foto: Allan Overgaard.

- Vi er faktisk meget overraskede over, hvor godt kendt Brantner er blandt danske landmænd. Mange har været forbi og sagt at de eksempelvis kender det fra brug i udlandet, og at der kører en del Brantner vogne særligt på større bedrifter på Lolland Falster, siger Allan Overgaard.

- Udover de mange besøg fra landmænd har vi haft meget konstruktive snakke med danske forhandlere, som også kan se potententialet i Brantner på det danske marked. Så der er helt sikkert noget at arbejde videre med, lyder det fra Allan Overgaard.