Lyt til artiklen:

Tre virksomheder skal rådgive om nedrivningen af minkfarmene

00:00
Hastighed: ???x
01:38

Syv virksomheder bød ind på opgaven med at stå for miljørådgivningen ved nedrivningen af landets minkfarme. Nu har Bygningsstyrelsen valgt hvilke tre firmaer, der får opgaven til et trecifret millionbeløb, det skriver styrelsen på sin hjemmeside

Minkfarme er spredt over det meste af Danmark, og derfor er rammeaftalen om miljørådgivning opdelt i tre delaftaler med én miljørådgiver på hver rammeaftale og med direkte tildeling.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For Region Nordjylland skal Rambøll stå for opgaven, Dansk Miljørådgivning får Region Midtjylland mens Niras får får Region Syddanmark, Sjælland og Hovedstaden.

- Vi har modtaget syv tilbud af høj kvalitet og er blevet mødt af en stor interesse og indlevelse for den helt særlige opgave, som nedrivningen af minkerhvervets produktionsanlæg repræsenterer. De tre vindende miljørådgivere har udmærket sig ved at have tilbudt stærke organisationer med højt kvalificerede medarbejdere. De har udvist stor forståelse for opgavens kompleksitet og helt særlige vilkår, siger kontorchef Anette Knudsen Jensen, og fortsætter:

- De tre virksomheder har i deres tilbud udvist stor faglig ekspertise og forståelse for den omfattende opgave, der venter dem. Derfor har vi vurderet, at de vil udgøre et stærkt supplement til vores egen organisation, og vi ser meget frem til samarbejdet.

Rammeaftale på mink-nedrivninger til trecifret millionbeløb udbydes

Se også:

Rammeaftale på mink-nedrivninger til trecifret millionbeløb udbydes