Abonnementsartikel

Succes med lagring af kartofler består af lige dele viden om lagring og af målrettet indsats ved betjening af ventilationsanlægget. Få her en gennemgang om lagersygdomme, hvordan man undgår dem og vigtige punkter ved indlagring og lagring.

At kunne levere gode, saftspændte og velsmagende kartofler et helt år ud i fremtiden fra tidspunktet for optagningen fordrer, at man kan lagre kartoflerne på en sådan måde, at de kvalitetsmæssige egenskaber bibeholdes.

Kartofler er et halvfordærveligt produkt, som er let at påføre såvel kvalitetstab som skader på grund af dårlig behandling ved indlagring og lagring. Konsekvenserne heraf er ofte et betydelig økonomisk tab.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.