Lyt til artiklen:

Biogasanlæg i trekantsområdet ansætter projektchef

00:00
Hastighed: ???x
02:06

Jesper G. Jørgensen begynder 1. august som projektchef for det landmandsejede biogasselskab 3knt bioenergi, og han får ansvaret for i tæt samarbejde med bestyrelsen at opføre, indkøre og drifte den nye energivirksomhed, det skriver Danish Agro i en pressemeddelelse.

41-årige Jesper G. Jørgensen arbejder i dag som direktør for Sønderjysk Biogas og har tidligere haft ansættelser i blandt andet Nature Energy, Per Aarsleff og Linkogas. Han er uddannet elektriker og maskinmester og er selv bosiddende på landet ved Vejen med sin hustru og tre sønner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Formand for 3knt Bioenergi, Niels Blem Sørensen, udtrykker glæde og stolthed over, at Jesper G. Jørgensen kommer med om bord.

- Vi har brug for erfaring, vedholdenhed og en chef, der er innovativ og løsningsorienteret, og det er vi sikker på, at vi får med Jespers tiltrædelse. Knap 140 landmænd fra området har tilsluttet sig projektet, og der er store forventninger til, at vi kommer godt og sikkert i hus med alle planerne, siger Niels Blem
Sørensen.

rich-media-2
Jesper G. Jørgensen tiltræder 1. august. Foto: Danish Agro

3knt Bioenergi Aps er stiftet og ejet af tre landmandsejede virksomheder: Leverandørforeningen 3KNT-Bioenergi amba, Linkogas amba og Danish Agro amba. Anlægget skal efter planen producere biogas fra mindst 800.000 ton biomasse fra landbruget, og forventes i produktion i løbet af 2025.

Jesper G. Jørgensen sagde ja til jobbet efter en velovervejet beslutning, og han ser store perspektiver i det nye job.

- Man får nok kun den mulighed én gang i livet at få lov til at opbygge en stor virksomhed helt fra bunden. Her skal jeg omdanne idéerne til noget, jeg også selv skal stå med ansvaret for bagefter. Den tillid, jeg her bliver vist fra den stærke ejerkreds, er jeg fantastisk stolt over og ydmyg over for. Nu glæder jeg mig til at
komme i gang, siger den nyslåede projektchef.

Massiv opbakning fra landmænd til nyt biogasanlæg: Kan bliver landets største

Se også:

Massiv opbakning fra landmænd til nyt biogasanlæg: Kan bliver landets største