Lyt til artiklen:

Syngenta køber rettigheder til biologisk bejdsemiddel i Skandinavien

00:00
Hastighed: ???x
01:25

Syngenta Biologicals og Unium Bioscience har indgået et samarbejde om at gøre en ny biologisk løsning til bejdsning af frø tilgængelig for landmænd i Nordvesteuropa, det skriver Syngenta i en pressemeddelelse.

Konkret erhverver Syngenta rettighederne til biostimulanten Nuello iN i Skandinavien, og ligeledes bliver selskabet eksklusiv distributør af Uniums biostimulant produkt til bejdsning af frø, kendt under navnet Tiros, i hele Nordvesteuropa.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samarbejdet er et første skridt mod at kunne tilbyde biologiske løsninger til bejdsning af frø. Samtidig styrker det Syngentas allerede eksisterende produktportefølje på tværs af Nordvesteuropa inden for biostimulantprodukter.

- Syngenta åbner for fremtidens måde at drive landbrug på ved at opfordre til at arbejde med komplementære bæredygtige metoder, som kan bidrage til at opnå et lavere CO2-forbrug samt øge udbyttepotentialet. Det siger Jonathan Halstead, Head of North West Europe at Syngenta Crop Protection and Managing Director of Syngenta UK Ltd, og fortsætter:

- Vi er glade for at kunne annoncere dette langsigtede samarbejde med Unium. I fællesskab - og med deres innovative løsninger - kan vi tilbyde landmænd nye produkter og teknologier.