Lyt til artiklen:

Ny ballevogn klar til tungere last

00:00
Hastighed: ???x
01:19

MetaBale er navnet på Metsjös nye ballevogn. Vognens traditionelle affjedring er blevet opgraderet til hydraulisk, og det skulle give bedre komfort ved høje hastigheder, og det øger desuden hvor tung last, der kan køres med.

- Der er sket meget på pressermarkedet de seneste år, og nutidens baller er godt pakket og derfor tunge. Vi ser MetaBale udfylde et hul i markedet for trailere med højere nyttelast og en mere professionel akselaffjedring tilpasset moderne traktorer, der kører med højere hastigheder, siger Ivarsson i Metsjös administrerende direktør, Anders Ivarsson, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den svenske virksomhed oplyser, at vognen kan udstyres med store 800 hjul, som i kombination med trailerens lave egenvægt på tre tons både giver lav jordpakning og stor stabilitet.

- Den nye vogn er bygget i højstyrkestål og har en konstruktion, der giver både høj lastevne og lav egenvægt. MetaBale har en lang bogie for øget lovlig nyttelast og bedre fordeling af lastvægten. Tyngdepunktet er lavere, hvilket øger stabiliteten og trafiksikkerheden, oplyser Metsjö.

MetaBale har en flad overflade på 9,5 meter og en nyttelast på 21 tons.

Metsjö opgraderer populær vogn med hydraulisk affjedring

Se også:

Metsjö opgraderer populær vogn med hydraulisk affjedring