Lyt til artiklen:

Thise Mejeri henter direktør fra 3-stjernet

00:00
Hastighed: ???x
02:56

Svend Schou Borch medbringer over 20 års ledelseserfaring fra den danske og internationale fødevarebranche og har arbejdet intensivt med FMCG på både den kommercielle og produktionsmæssige side, skriver Thise Mejeri i en pressemeddelelse.

Han har siden 2018 siddet i en lignende rolle hos Atria Danmark i Horsens med kendte brands som 3-Stjernet og Aalbæk Specialiteter i porteføljen, og før det været administrerende direktør for et af landets største kyllingeslagterier, nemlig HKScan i Vinderup.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Endvidere har Svend Schou Borch gennem sin tid hos Tican Amba solid erfaring fra andelsejede virksomheder, og medbringer desuden omfattende international erfaring fra 7 år hos Carlsberg Breweries i København og Vietnam.

Bestyrelsesformand for Thise Mejeri, Arne Bisgaard udtaler:

- Vi er meget glade for at have ansat Svend Schou Borch. Vi har været gennem et længere rekrutteringsforløb med mange gode kandidater, og vi mener, vi har valgt den absolut stærkeste. Svends kompetencer, meritter og ikke mindst personlige egenskaber gør, at vi er overbeviste og trygge ved at lade ham tage over efter Poul Pedersen mangeårige virke på sammen post, siger bestyrelsesformanden.

- Thise Mejeri står overfor en spændende fremtid. Svends styrker indenfor ledelse, strategi, finansiel styring, drift og forretningsudvikling gør ham til den perfekte person til at føre Thise Mejeri videre. Thise Mejeri bygger på et fundament af økologi, dyrevelfærd og velsmagende produkter som vore andelshavere leverer ind til hver dag. Og med Svend ombord mener vi, at vi har den rette person til fortsat at sikre vore andelshavere konkurrencedygtige betingelser. Vi glæder os til at ønske Svend velkommen på Thise Mejeri, siger Arne Bisgaard.

Efter mere end 30 år i front for Thise stopper Poul Pedersen som direktør

Se også:

Efter mere end 30 år i front for Thise stopper Poul Pedersen som direktør

Thise-kulturen

Den kommende administrerende direktør Svend Schou Borch sætter sig i stolen i efteråret 2023.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har haft fem fantastiske år hos Atria Danmark, og det har været et privilegium at stå i spidsen for et fantastisk hold af kompetente og engagerede kollegaer. Derfor bliver det også med stort vemod, når jeg i efteråret forlader virksomheden. Men da muligheden for at blive en del af Thise Mejeri og overtage roret efter Poul Pedersen opstod, var jeg ikke i tvivl om, at dette var et perfekt match.

- Thise Mejeri er bygget op omkring nogle meget stærke værdier og en brændende økologisk vision. Dette ses i alt, hvad virksomheden foretager sig, og kan smages i de mange produkter, som virksomheden tilbyder danske og internationale forbrugere .Jeg glæder mig utroligt meget til at møde andelshaverne, medarbejderne og blive en del af Thise-kulturen. Thise Mejeri har under Poul Pedersens ledelse gennemgået en enestående udvikling, og det bliver derfor nogle store sko at skulle udfylde, men jeg ser frem til at komme i gang med opgaven, siger Svend Schou Borch.