Lyt til artiklen:

Ticans notering stiger også

00:00
Hastighed: ???x
01:16

To gange på fem uger har Tican trumfet Danish Crowns grisenotering, men i uge 16 lader Tican noteringen følge DC, det fremgår af en pressemeddelelse.

Ticans notering får 20 øre op til 13,50 kroner pr. kilo, mens sonoteringen stiger med 20 øre til 13,80 kroner pr. kilo. Dermed er der for anden uge i træk ro på, efter at Tican ad to omgange lagde sig højere end Danish Crowns notering.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Endnu en prisstigning på grisekød

Se også:

Endnu en prisstigning på grisekød

Om markedet skriver Tican:

På det ferske marked er der stigende aktivitet. Kunderne melder om fornuftigt påskesalg og hylderne i butikkerne skal derfor igen, fyldes op med nye varer.

Samtidig fornemmes der en spirende optimisme, i takt med udsigten til stigende temperaturer rundt omkring i Europa. Afsætningen af Kamme og Backs er fortsat god til både EU samt England.

På Skinker og forender er der en god efterspørgsel, og handlen foregår på et kortfristet niveau, i forventning om stigende priser de kommende uger.

I Australien og Japan meldes der om god efterspørgsel. I Kina har den kinesiske notering stabiliseret sig, og der er fortsat en god efterspørgsel på de importerede klassiske biprodukter.

Puljegrise runder højeste niveau nogensinde

Se også:

Puljegrise runder højeste niveau nogensinde