Lyt til artiklen:

Stor opbakning til Dansk Markdemo: Forberedelserne er i fuld gang

00:00
Hastighed: ???x
01:36

Midt i juni løber Dansk Markdemo af stablen, og arrangementet møder allerede stor opbakning. Det skriver Dansk Maskinhandlerforening i en pressemeddelelse.

De 32 hektar ved Kolding har foreløbigt 34 udstillere, og der er kun få demostande tilbage.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Arbejdet på selve marken er også i gang. Lige før påske blev der sået græs i de arealer, som de besøgende skal gå på, når de begiver sig ud på marken for at se alle maskinerne i deres rette element.

Der er blevet pløjet i det område, der er sat af til kornsortsdemo, og der er blevet sået hestebønner i forskellige dybder, så man til arrangementet kan se forskelle i rodudvikling alt afhængig af så-dybde.

Blandt udstillerne er der også store forventninger til arrangementet.

- Hos Kverneland Group Danmark glæder vi os utroligt meget over, at branchen nu har fået en sommer-demonstration af den kaliber, som netop Dansk Markedemo er. Vi har i mange år trukket til Borgeby Fältdagar i Skåne med vores sjællandske forhandlere. Vi har i den grad oplevet stor interesse fra landmændene for at se de forskellige producenter fremvise maskiner i marken. På den måde kan de sammenligne maskinerne i deres rette element og ikke bare i en udstillingshal, siger salgschef Troels Pontoppidan fra Kverneland.

Kverneland opruster på radrensere og rotorstrigler

Se også:

Kverneland opruster på radrensere og rotorstrigler

Han fortæller, at Kverneland ser frem til at fremvise det nye redskabsprogram indenfor radrensere, som er implementeret efter opkøbet af franske Phenix Agrosystem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dansk Markdemo finder sted den 13. og 14. juni 2023.