Lyt til artiklen:

Forbedret kørekomfort og teknologi til præcisionslandbrug fra John Deere

00:00
Hastighed: ???x
01:33

Alle John Deeres traktorer i 6-, 7-, 8- og 9-serierne får nu integreret den nye G5 CommandCenter skærm, som omfatter dokumentation, datasynkronisering, JDLink-konnektivitet, variabel dosering, sektionskontrol og AutoTrac-styring som standard. Det skriver John Deere i en pressemeddelelse.

Skærmen er 12,8 tommer og dermed 33 procent større end den tidligere. Opløsning er på 1080 pixel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med denne opdatering vil kunderne ud over stor brugervenlighed opnå et præcisionslandbrug med maksimal effektivitet, samtidig med at deres traktorer fremtidssikres, oplyser John Deere.

rich-media-2
R6-serien med den nye G5 CommandCenter. (Pressefoto: John Deere)

Fra modelår 2024 bliver førerkomforten i John Deere 6R-serien også bedre. Blandt andet er ratstammen blevet ombygget, og der er kommet et nyt rat, der skal øge komfortniveauet. Desuden er der også kommet et nyt affjedringssystem.

7R vil fra 2024 få et nyt styresystem. For at øge førerkomforten under kørslen er 7R blevet udstyret med en ny bil-type styring. Den centrerer selv og gør det nemmere at holde sporet.

Desuden skal to ekstra bremseskiver foran forbedrer førerens oplevelse og traktorens transportfunktion. Alle 7-, 8- og 9-traktorer har en ny hjørnestolpeskærm i høj opløsning og en indbygget StarFire 7000.

rich-media-3
Den nye hjørnestolpeskærm i høj opløsning i en 9RX. (Pressefoto: John Deere)