Lyt til artiklen:

Tican trumfer DC igen

00:00
Hastighed: ???x
01:31

For anden gang på tre uger trumfer Tican Danish Crown, og giver noteringen 40 øre opad, så den ligger på 13.20 kroner pr. kilo grisekød.

Dermed er noteringen 20 øre over Danish Crowns notering, og det endda for anden gang på tre uger at Tican afviger fra en ellers langvarig fast-kurspolitik overfor Danish Crowns notering, det fremgår af en pressemeddelelse fra Tican.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Om markedssituationen skriver Tican:

På det ferske marked i Europa er der en rigtig god efterspørgsel i forbindelse med påskehandelen.

Til England samt EU er der ligeledes stigende efterspørgsel på både kamme og Backs.

Skinker og forender handles til uforandrede priser, og her er forventningen, at et skift i vejret med stigende temperaturer vil kunne øge efterspørgslen, samt medføre stigende priser på netop disse produkter.

Lignende situation ses på bove, trimmings og nakker, hvor efterspørgslen og heraf følgende prisstigninger, først for alvor vil accelerere, når vi rammer højere temperaturer som startskud til grillsæsonen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I Australien og Japan bevæger priserne sig i en opadgående retning, og der mærkes samtidig et stigende behov fra kundernes side, for at sikre sig råvarer til den kommende periode.

Til Kina er der et fornuftigt salg af de typiske Kina produkter, mens der på hoved udskæringerne opleves en mere dæmpet efterspørgsel fra kundernes side.

Noteringen fortsætter op

Se også:

Noteringen fortsætter op