Lyt til artiklen:

Bredsgaard er ny forhandler af Solis

00:00
Hastighed: ???x
01:36

Normalt er det de lysegrønne Claas og Tree Tech-maskiner der præger maskinforretningen hos Bredsgaard, men fremover bliver den lysegrønne suppleret med den blå farve fra Solis. Det skriver Lintrup Maskinhandel i en pressemeddelelse.

Traktorerne spænder fra 26 hestekræfter til 90 hestekræfter, og det passer godt sammen med vores Claas forhandling, da Claas endnu ikke har en traktorserie i de helt små traktorer. Og med en startpris på 72.500 kroner plus moms, kan de fleste være med., udtaler Bent Hansen, direktør og indehaver af Bredsgaard A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Solis traktorerne er bygget i Indien, men indeholder mange kendte komponenter som Mitsubishi, Bosch og Carraro. Det er en lille handy traktor, som vil være til stor hjælp hos en boligforening, institution eller det lille fritidslandbrug hvor pladsen er trang. Alle traktorerne kan monteres med frontlæsser og især traktormodellen 26 HST udmærker sig med at have hydrostatisk fremdrift, hvilket ifølge importøren Lintrup Maskinhandel gør den særdeles velegnet som læssetraktor.

- Vi oplever en stigende interesse for de små traktorer og med Bredsgaard som ny forhandler, får vi lukket et hul i Midtjylland, så kunderne ikke har langt til salg og service.", fortæller Frederik Møller Jensen fra Lintrup Maskiner.

Bent Hansen har stor forventning til de nye traktorer og derfor har Bredsgaard også fået alle modeller hjem, så kunderne kan opleve dem ved selvsyn. Fredag d. 31. marts afholder Bredsgaard "Havens Dag", hvor der vil være lejlighed til at prøve nogle af de nye traktorer.