sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Bliv godt kørende med en robotplæneklipper

00:00
Hastighed: ???x
02:07

Hvis du tilmed har en græsplæne, der hælder på en skråning, kræver det endnu mere af dig at få den slået ordentligt.

Med en Husqvarna Automower 310 kan du komme en del af de problemer til livs. En robotplæneklipper er et genialt alternativ til en almindelig plæneklipper for dig, der ikke orker at skulle ud hver eneste uge med den store plæneklipper. Du vil se, at din plæne løbende vil blive vedligeholdt, og selv omkring træer eller på skrænter er det muligt at få slået græsset.

Der findes mange forskellige former for robotplæneklippere i forskellige størrelser og prisklasser. Der er naturligvis også forskel på, hvad de hver især kan. Her er noget af det, der bliver vigtigt for dig at kigge på, hvad du egentlig skal bruge den til. Har du blot en lille have uden de helt store udfordringer behøver du ikke give dig i kast med store maskiner, men lidt mere tricky indrettede haver kan have godt af en god robotplæneklipper.

Gør det nemt for dig selv

En af fordelene ved Husqvarna Automower 310 er automatikken. Du behøver ikke selv styre noget som helst, når først programmerne er indstillet ordentligt. Er plæneklipperen ved at løbe tør for strøm vil den selv køre i sit hus, så den kan blive ladet op og være klar, næste gange der skal slås græs. Hvis din have er lidt snirklet, er der et guidekabel, som plæneklipperen følger tilbage til sin ladestation, så det bliver så effektiv en proces som muligt.

En af de ting, du måske skal vænne dig til, første gang du prøver at sætte din robotplæneklipper på arbejde, er, at græsset ikke klippes lige så meget, som du er vant til. Med en el- eller benzindrevet plæneklipper bliver der typisk klippet en stor del af græsset. Robotplæneklipperen her vil i stedet kun klippe en lille smule af græsset - til gengæld bliver det gjort oftere end ellers. Det er med til at give et mere jævnt resultat, så dit græs kan blive grønnere end naboens.