Lyt til artiklen:

Se video: Traktor med kreaturvogn påkørt af uopmærksom bilist

00:00
Hastighed: ???x
01:54

Abonnementsartikel

En politimotorcykel kørte tilfældigvis og filmede bag en traktor med en kvægtransport, da en modkørende bil pludselig kørte over i traktorens vogn.

Midt- og Vestjyllands Politi har delt en video, som er optaget af en af deres motorcykelbetjente.

Videoen viser en traktor med en kvægtransport, der fredag eftermiddag blev ramt af en modkørende bil.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- En mand sidst i 20'erne kom kørende ad en lige, vestjysk landevej, da han et kort øjeblik var uopmærksom, fordi han ville betjene bilradioen. Pludselig befandt han sig på den forkerte side af midterstriben og ramte, som du kan se, en traktor med påhængsvogn, skriver politiet på Facebook.

Politiet oplyser, at den modkørende bil også kunne have ramt motorcykelbetjenten, hvis ikke det var lykkedes ham at undvige ud i rabatten. Betjenten blev kun ramt af vragresterne.

Se videoen fra ulykken her på Midt- og Vestjyllands Politis Facebook-side.

rich-media-2
Selv om landevejen var helt lige og farten på traktoren ikke var høj, var der alligevel store materielle skader ved skaden. (Foto: Midt- og Vestjyllands Politi)

- Når vi synes, vi kan være bekendt at vise dig den her video, så er det fordi, der ikke var nogen, der kom alvorligt til skade i forbindelse med ulykken her. Der var betydelig materiel skade på køretøjerne, men både bilist, traktorfører og vores kollega slap heldigt fra ulykken. Sådan går det bare ikke altid, når en bilist er uopmærksom, skriver politiet.

Lastbil med 100 grise væltet tæt på lufthavn

Se også:

Lastbil med 100 grise væltet tæt på lufthavn

Tre ud af fem dødsfald i trafikken sker helt eller delvist på grund af uopmærksomhed eller manglende orientering. Fra 2017 til 2021 døde 505 mennesker i trafikulykker, hvor uopmærksomhed/manglende orientering havde betydning. Det viser tal fra Vejdirektoratet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hele den her uge kører vi målrettet færdselskontrol med fokus på uopmærksomhed - vi holder især øje med brug af håndholdt mobiltelefon eller andet udstyr.

- Pas på dig selv og alle de andre. Vi vil alle sammen gerne hjem til dem, vi holder af, og som har brug for os, minder politiet om.