Lyt til artiklen:

Årets New Holland mejetærskerforhandler solgte 29 nye sidste år

00:00
Hastighed: ???x
01:29

De havde travlt i de to Johs. Mertz afdelinger i Maribo og Faxe op til høsten 2022. Her leverede New Holland forhandleren 29 nye mejetærskere, mens 47 brugte mejetærskere blev klargjort og leveret.

Det fortæller Johs. Mertz i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er et stor skulderklap til alle vores medarbejdere at vi har fået denne fornemme pris. Der blev i den grad knoklet igennem og alle i firmaet ydede en kæmpe indsats for at levere alle maskiner til tiden, siger Christian Holst, der er administrerende direktør og medejer af Johs. Mertz.

- Tre af maskinerne fik endda eftermonteret et specielt omtærskerudstyr til engrapgræsfrøhøst, så det er ikke bare standardklargøring, vi udfører på maskinerne, fortæller direktøren, der understreger, at høstmaskiner er en væsentlig del af virksomhedens fokus.

Forud for høsten 2021 leverede Johs. Mertz 22 nye mejetærskere.

- Når vi ser frem imod den kommende høst, er ordrebogen også rimelig fyldt og vi skal på nuværende tidspunkt allerede levere 11 nye mejetærskere og to nye HD pressere. Ydermere har vi også disponeret nogle maskiner hjem til handler her i foråret, så mon ikke vi kommer på 18 - 20 høstmaskiner alt i alt, inden vi ser os om, siger Christian Holst.

rich-media-2
Sådan ser prisen ud. Foto: Johs. Mertz.