Abonnementsartikel

De sidste par år er muligheden for at få din traktor til at anvende GPS-signalet vokset markant. Det er nærmest ikke muligt at finde en traktor i dag, som ikke har en form for sporfølgningsudstyr monteret. Men anvender du mulighederne, som udstyret har?

Der findes mange forskellige producenter af udstyr til præcisionslandbrug, og her falder tankerne først på GPS-mulighederne. GPS-markedet kan lidt groft sagt deles op i to kategorier, nemlig de anlæg, der arbejder med plus-minus to centimeters nøjagtighed, og dem, som arbejder inden for en træskolængde.

Jo, mere nøjagtig du ønsker at arbejde med dine maskiner, desto dyrere bliver anlægget. Dog kan det billige anlæg være lige så rigtig en investering, som det dyre, set ud fra hvad det skal anvendes til, og hvad det kan forrente.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.