Lyt til artiklen:

L&F finder ny plantedirektør i egne rækker

00:00
Hastighed: ???x
01:49

Den nye plantedirektør hos Landbrug & Fødevarer er en særdeles velkendt person i organisationen. Peter Nyegaard Nissen har nemlig allerede været ansat hos Landbrug & Fødevarer i 13 år - blandt andet som souschef for afdelingen Foreninger i Landbrug & Fødevarer.

Men nu får han en helt ny rolle. Den 15. marts tiltræder han nemlig som plantedirektør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I alle de år, hvor jeg har arbejdet i Landbrug & Fødevarer, har medlemmer altid været mit centrale omdrejningspunkt. Først med Åbent Landbrug siden med medlemskommunikation, medlemsstrategier og ikke mindst med den tætte kontakt til alle de lokale landbo-, familielandbrugs- og fælles foreninger som medlemspartner, siger Peter Nyegaard Nissen i en pressemeddelelse.

Han fremhæver, at han kender L&F indgående, og at han vil trække på sit netværk i forhold til de opgaver, der skal løses.

- Jeg er stolt og beæret over at få lov til at arbejde for planteavlerne og de medlemsvirksomheder, der beskæftiger sig med planter i plantesektoren. Jeg vil lægge mig i selen for at få det nye branchefællesskab på tværs af planteproducenter og medlemsvirksomhederne i plantesektoren godt fra land.

Skal samle plantesektoren

Formanden for Sektor for Planteproduktion i Landbrug & Fødevarer er frem til at skulle samarbejde med den nye direktør.

- Peter har allerede vist, at han er dygtig til at netværke på tværs af sektorer og få folk til at trække på samme hammel. De kvaliteter får han brug for i jobbet som plantedirektør, hvor hans primære opgave bliver at samle hele plantesektoren og få sat en fælles retning, så vi får skabt en økonomisk bæredygtig planteproduktion med plads til innovation og den grønne omstilling, siger Torben Hansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Peter Nyegaard Nissen er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet.