Lyt til artiklen:

Semler Agro får det første plus på bundlinjen

00:00
Hastighed: ???x
02:05

Årsregnskabet for 2022 er en milepæl for Semler Agro, der for første gang har sorte tal på bundlinjen. Det skriver Semler Agro i en pressemeddelelse.

Selskabet omsatte for 907,6 millioner kroner i 2022 og lander på den baggrund et driftsresultat før skat på 32,2 millioner kroner, mens datterselskabet Herborg Maskinhandel går frem med et overskud på 35,6 millioner kroner.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Og det viser, at den langsigtede strategi for Semler Agro bærer frugt, siger direktør Lars Beck.

- Vi har været ambitiøse fra start og haft langt lys på i vores strategi - og været villige til at investere i fremtiden. Vi har helt efter planen vendt nogle år med markante underskud til et driftsår med et rigtig flot resultat. Vi har rykket forretningen tættere sammen og været bedre til at møde kundernes behov, siger Lars Beck.

Fremgang for John Deere

Semler Agro oplevede fremgang i salget af maskiner, og for andet år i træk blev John Deere det mest solgte mærke i Danmark. En succes, som Semler Agro også mærkede.

December i blåt, og 2022 blev grønt-gult

Se også:

December i blåt, og 2022 blev grønt-gult

Semler Agro blev eneforhandler af John Deere i 2019, og hos producenten er der rygklap for den flotte udvikling. Ifølge John Deere International vægter de kunderelationen højt og er derfor glade for den positive udvikling i både salg og kundetilfredshed.

- Som national partner i Danmark og en del af af John Deeres Dealer of Tomorrow-strategi har Semler Agro med succes lavet de rette investeringer i infrastruktur, teknologi og dygtige medarbejdere i de seneste år. Det betyder, at kunderne oplever proaktiv service gennem kundecentre og værksteder i hele landet og mødes af et netværk af produkt- og landbrugseksperter, når behovet opstår. De markante investeringer og en konsolidering af forhandlerne øger kontinuerligt kundetilfredsheden og bidrager til Semler Agros positive resultat, siger Stephan Blankenhagen, Division Business Manager for John Deeres International Sales Western Europe.

Semler Agro-direktør: Vi kommer klart tættest på kunderne fremover

Se også:

Semler Agro-direktør: Vi kommer klart tættest på kunderne fremover