Lyt til artiklen:

John Deere giver præcisionsteknologien en overhaling

00:00
Hastighed: ???x
01:40

I løbet af 2023 vil væsentlige dele af John Deeres præcisionsteknologi få en overhaling. Det skriver producenten i en pressemeddelelse.

Ifølge dem sker opdateringerne for at forberede udstyret til fremtiden, og centralt i den proces står den nye John Deere G5-skærmserie og den nye M-model til JDLink.

Artiklen fortsætter efter annoncen

G5-skærmene bliver i fuld HD, mens både processorkraft og hukommelsen øges. Den kommer til at fås i to flytbare udgaver, der passer til alle mærker, mens der kommer to indbyggede skærme til specifikke John Deere-maskiner med mulighed for en Extended skærm.

G5-skærmen er på 10,1 tommer og G5Plus på 12,8 tommer, hvilket betyder, at G5-skærmserien har op til 33 procent mere plads til kort og oplysninger sammenlignet med sine forgængere.

Begge flytbare skærme er yderligere beskyttet mod vandindtrængning i kraft af deres klassifikation (IP65). G5Plus vil blive leveret som standard med AutoTrac og sektionskontrol.

rich-media-2
Starfire 7000 RTK-antennerne får yderligere to satellitsignaler og benytte sig af. (Foto: John Deere. )

Ny licens-model

John Deere vil også indføre en ny licens-model for det, de kalder "avancerede funktioner", så man som landmand og entreprenør kun betaler for de funktioner, man har brug for. Samtidig lancerer traktorgiganten også et nyt JDLink-modem, der får navnet M-modem og bliver et billigt alternativ til R-modemmet.

Og bliver vi ved opkoblingen til skyen, så kommer der også bedre tilslutningsmuligheder for Starfire 7000 RTK-antennerne, som får yderligere to satellitsignaler og benytte sig af.