Lyt til artiklen:

Spritnyt Skare-selskab er ejet af Kurt Skares hustru

00:00
Hastighed: ???x
02:07

Mens en lang række af Kurt Skares selskaber netop nu er under konkursbehandling, så er et nyt netop etableret.

Det er dog ikke ejet af Kurt Skare.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Skare Selected Beef Aps, der også bærer binavnet Skare Kød ApS, er registreret i CVR-registret med Birgith Dall Skare som eneindehaver.

Hendes mand, Kurt Skare, er registreret som direktør for selskabet, der har adresse, hvor ægteparret bor privat.

Selskabets branchekode angiver, at aktiviteten i selskabet skal være "Forarbejdning af andet kød". Og om formålet står;

- Selskabets formål er at opkøbe, opskære, bearbejde og sælge, såvel engros som til endelige forbrugere, fersk og frosset kød i ind- og udland. Det er endvidere en del af formålet også at fremstille og sælge andre former for fødevarer samt udføre anden virksomhed, der står i naturlig forbindelse med de ovennævnte formål.

Vil redde livsværk

Den omfattende række af konkurser i Skare-koncernen har resulteret i, at Kurt Skare er taget under personlig rekonstruktion.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Seneste melding fra kuratorerne lød på, at der manglede omkring 200 millioner kroner til at dække gæld ind i selskaberne, om driften i de ni selskaber skulle kunne genoptages.

Kurt Skare mangler omkring 200 millioner kroner

Se også:

Kurt Skare mangler omkring 200 millioner kroner

Kurt Skare kæmper indædt for at redde sit livsværk. Tidligere på måneden udtalte han til TV 2, at han forsøger at finde ny kapital sammen med en bank og udenlandske kollegaer.

- Bygningerne, hvor mine virksomheder er, er omkring 300 millioner kroner værd, og jeg skylder kun 10 millioner kroner i dem. Men det er umuligt at få likviditet ved at låne i bygningerne, så derfor har jeg taget det her skridt. Jeg har ikke givet op, sagde Kurt Skare til TV 2.

Ifølge Kurt Skare skyldes konkurserne udelukkende en dårlig likviditetssituation og ikke de mistede storkunder i forbindelse med sagen om det berømte kontrolbesøg fra Fødevarestyrelsens rejsehold i december 2022, hvor Skare Meat Packers efterfølgende blev politianmeldt.