Lyt til artiklen:

28-årige Anders efter besøg af ministeren: - Det gav mig større tro på fremtiden

00:00
Hastighed: ???x
01:31

Abonnementsartikel

Fødevareminister Jacob Jensen (V) har været på besøg hos den unge landmand Anders Bach, og det gav både minister og landmand en øget tro på fremtiden for dansk landbrug.

Til dagligt driver 28-årige Anders Bach 300 hektar økologisk planteavl på familiegården Perlen på Vestsjælland.

Han har fokus på, at unge landmænd har mulighed for at udvikle landbruget, og derfor er han optaget af, at der også er økonomi til at gøre tingene på den rigtige måde.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Og det var netop noget af det, som den unge landmand fik mulighed for at snakke med fødevareministeren om, da han besøgte gården.

- Det var et meget positivt besøg. Man kan godt mærke på ministeren, at han gerne vil det bedste for landbruget og i hvert fald også os unge. Han vil gerne være med til at sikre, at det bliver nemmere og bedre, og at vi får mulighederne for at blive ved at kunne gå i den rigtige retning. Det gav faktisk en endnu større tro på fremtiden, siger Anders Bach i en pressemeddelelse.

rich-media-2
I hverdagen bruger Anders Bach både soldrevne robotter og GPS-styrede traktorer på sine marker. (Foto: LandboUngdom)

Netop den unge landmands tro på fremtiden var noget, ministeren tydeligt kunne mærke og tog med sig hjem fra besøget på gården.

- Jeg er meget begejstret for den entusiasme, som der bliver vist fra Anders' side. Det giver en tro på, at der er en ny generation for dansk landbrug, som gerne vil erhvervet, og udvikle på en stadig mere grøn måde og sætte det gode landmandskab i centrum, siger Jacob Jensen (V), der er minister for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Med til ministerbesøget på gården var også formanden for LandboUngdom, Niels Skovgaard.

rich-media-4
Formand for LandboUngdom, Niels Skovgaard og Anders Bach viste minister for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Jacob Jensen (V) rundt på gården Perlen på Vestsjælland. (Foto: LandboUngdom)