Lyt til artiklen:

Nyudviklet TraktorBumper-model med topstangsfæste

00:00
Hastighed: ???x
01:18

Abonnementsartikel

Der er kommet en ny variant af Premium-modellen fra TraktorBumper. Den har blandt andet fået topstangsfæste og får dermed samme look som en SafetyWeight-model.

Den nye variant af TraktorBumpers Premium-model bliver mere stabil, kommer tættere på traktoren og bliver mere kompakt. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

I den nye model bliver den direkte montering på liftarmen uden topstang afløst af topstangsfæste, så til- og frakoblingen bliver nemmere og hurtigere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Trepunktssystemet er allerede kendt fra SafetyWeight-modellen, der har integreret vægt.

Den store opbevaringskasse på Premium-modellen bliver bevaret, og så bliver LED-positionslys, slingrelygter, blinklys, rød/hvide paneler og hvide markeringsstokke standartudstyr.

rich-media-2
Som noget nyt får Premium-modellen topstangsfæste. (Foto: TraktorBumper DK)

Modellen har også monteret TraktorBumpers patenterede justerbare sidepanelser, og så bliver det muligt at få printet eget logo på bumperen.

TraktorBumper stammer fra Holland, hvor ideen til dem opstod ved, at man manglede noget mere trafiksikkerhed på vejene. både for traktorføreren, men også for den andre trafikanter.

Traktor Bumper tager trafiksikkerheden et niveau op

Se også:

Traktor Bumper tager trafiksikkerheden et niveau op

TraktorBumperen er bygget op som en kofanger, så trafikanter ved farlige situationer ikke vil komme i karambolage med dele fra traktoren. Med markeringer og lygter skal det også give en større synlighed i trafikken.