Lyt til artiklen:

Tidligere ansatte anklager Skare for systematisk snyd

00:00
Hastighed: ???x
01:26

Abonnementsartikel

Skare Meat Packers har systematisk ændret ophavslandet på kød, siger anonyme, tidligere medarbejdere til Politiken.

Skare Meat Packers har systematisk ændret ophavslandet på kød, så kød fra Polen eller andre europæiske lande, blev solgt som kød fra Danmark eller Tyskland.

Det fortæller 10 anonyme og tidligere ansatte i slagterivirksomheden til Politiken. Ifølge dem har ændringerne bund i, at danske supermarkeder heller vil købe kød fra netop Danmark eller Tyskland.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

De ti tidligere ansatte udtaler sig uafhængigt af hinanden til avisen, og er anonyme, da de er underlagt en tavshedsklausul fra Skare Meat Packers.

Til avisen siger Kurt Skare, ejer og administrerende direktør, at kritikken er et stærkt fortegnet billede af en virksomhed, som ikke har gode intentioner.

Inviterede til møde

Skare Meat Packers inviterede Fødevarestyrelsen til et dialogmøde om løsninger, så de problemstillinger, som Fødevarestyrelsens rejsehold rejste efter et kontrolbesøg hos Vejen-virksomheden i december, kunne blive løst.

Kontrolchefen i Fødevarestyrelsen takkede ja, og efterfølgende udsendte Kurt Skare en pressemeddelelse.

- Vi har haft et rigtig godt og konstruktivt møde med kontrolchefen her i Vejen. Det er altid rart at mødes med mennesker og få mulighed for at gennemgå og drøfte procedurer og faglige fortolkninger og uenigheder, mens man sidder omkring samme bord, lød det i pressemeddelelsen.

Skare Meat Packers: Vi har haft et positivt møde med chefen for Fødevarestyrelsen

Se også:

Skare Meat Packers: Vi har haft et positivt møde med chefen for Fødevarestyrelsen