Lyt til artiklen:

Analyse af BM Siloer giver det præcise klimaaftryk for hver enkelt silo

00:00
Hastighed: ???x
01:44

BM Silo, der har hovedkontor og produktion i Tvis i Vestjylland, vil gerne være så klima- og miljøbevidste som muligt. Derfor har de fået foretaget en Life Cycle Analysis (LCA-analyse) af det totale aftryk per silo.

Det giver et grundlag for at vurdere, hvor de væsentlige miljøaftryk er samt en dokumentation overfor kunder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Når vi indkøber den galvaniserede stål, som vores siloer produceres i, kigger vi selv på mærkningen hos vores leverandører. Det er den samme opmærksomhed på klima og miljø, som vi nu gør til en mulighed for vores egne kunder. De vil kunne se, hvor meget vi udleder, og hvordan det indirekte påvirker dem, siger Lisbeth Barnbæk Nielsen, der er administrerende direktør hos BM Silo i en pressemeddelelse.

LCA-analysen viser det nøjagtige klimaaftryk, som BM Silo har på en enkelt silo. På den måde gør analysen det muligt for kunder og leverandører at fremlægge og redegøre deres klimaaftryk over for egne kunder og slutbrugere.

rich-media-2
Administrerende direktør for BM Silo, Lisbeth Barnbæk Nielsen. (Foto: BM Silo)

BM Silo benytter galvaniseret stål til deres siloer.

LCA-analysen er udført af Provice Aps, som blandt andet udfører miljøanalyser, klimaregnskaber og udvikler grønne forretningsmodeller. I rapporten skriver de:

- Hvis siloerne var produceret i aluminium eller rustfrit stål, ville de have en langt større miljøpåvirkning. Endvidere har BM Silos produkter en effektiv transport, da de kan stables og først samles ude hos kunden. Det giver en bedre udnyttelse af transporten.

BM Silo lancerer design-selv-silo

Se også:

BM Silo lancerer design-selv-silo