Abonnementsartikel

Fundet af PFAS i fiskemel i foderblandinger til økologiske æglæggende høner og smågriseproducenter har fået fødevareminister Jacob Jensen til at kræve nye undersøgelser af giftstoffet.

Jacob Jensen har efter DTU Fødevareinstituttets fund af PFAS-stofferne i fiskemelet bedt Fødevarestyrelsen lave analyser af DTU-rapportens resultater.

- Jeg ser naturligvis på undersøgelsen med stor alvor. PFAS-problematikken har gennem de senere år fyldt en del, og derfor skal vi også være meget opmærksom, når en ny undersøgelse peger på fund af forhøjet PFAS i økologiske æg. Jeg har derfor bedt Fødevarestyrelsen om at analysere rapportens resultater og hurtigt komme med et oplæg til, hvad de giver anledning til, siger fødevare- og landbrugsminister Jacob Jensen (V) til Maskinbladet.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.