Biodynamisk jordbrug er ikke ukendt for danske landmænd - mange har hørt om den særlige, mere konsekvente form for økologisk dyrkning. Det er nok mindre kendt, hvordan det praktiseres.

Det skyldes blandt andet, at der ikke er ret mange jordbrug herhjemme, der dyrker efter de biodynamiske metoder, og at dyrkningen bygger på nogle tanker og principper, andre landmænd ikke umiddelbart har med i deres overvejelser. Men det biodynamiske landbrug er en aktiv del af den økologiske branche, og det biodynamiske helhedssyn på natur, dyrkning og fødevarekvalitet er med til at inspirere til høje mål for jordkvalitet og rene fødevarer.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.