Lyt til artiklen:

Mitas tilføjer to nye dæk til Agriterra-serien

00:00
Hastighed: ???x
01:16

Mitas Agriterra-serien af radialdæk til landbrugsmaskiner inkluderer nu de to nye størrelser 620/40R22.5 og 620/75R26, med Agriterra 02 mønster. Disse to størrelser er primært designet til specielle landbrugsmaskiner og ikke udelukkende til vogne. Drivkraften bag begge disse nye dæk er efterspørgslen fra maskinproducenterne, skriver Mitas i en pressemeddelelse.

Mitas forklarer også, at de vigtigste fordele ved Agriterra-dæk er en høj belastningsevne og en hastighedsindeks på 65 km/t, hvilket på den ene side reducerer antallet af ture, der er nødvendig at køre, og på den anden side muliggør højere hastighed på vejen (hvor dette er lovligt).

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Samtidig reduceres brændstofforbruget med op til otte procent takket være lav rullemodstand.

Til vej og mark

Takket være det åbne mønster i skuldersektionen har dækkene en fremragende selvrensende evne, hvilket resulterer i et fald på 17 procent af jord efterladt på vejen. Disse egenskaber forbedrer landbrugskøretøjernes produktivitet betydeligt med deraf følgende positive indvirkninger på landmændenes indtjening gennem tids- og pengebesparelser.

rich-media-2
Mitas Agriterra reducerer brændstofforbruget med 8 procent, og efterlader 17 procent mindre jord på vejen. Pressefoto: Mitas.