Lyt til artiklen:

25 år hos Scantruck - fra Kuwait til Skive

00:00
Hastighed: ???x
01:53

Salgschef Claus Bjerregaard har taget hul på 2023 med at runde sine første 25 år hos Scantruck A/S. Og dermed et jubilæum, der har bragt ham fra Skive til Mellemøsten og tilbage til Skive, hvor han har været med til at bringe firmaet helt i front som Danmarks største maskinfirma med en omsætning en milliard kroner højere, end for 25 år siden. Det skriver Scantruck i en pressemeddelelse.

Første station i den 53-årige thybos arbejdsliv var Sydthy Maskin Center i Hurup, hvor han var traktormekaniker i små syv år. Herfra gik turen til Midtjysk Traktorlager i Linå ved Silkeborg, hvor han var montør, indtil han den 1. januar 1998 gjorde sin entré som montør i Aarhus-området for Scantruck.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter nogle år skiftede han Aarhus ud med Mellemøsten, hvor Scantruck fik gang i salg af maskiner. Det krævede teknisk ekspertise i området, og Claus Bjerregaard fløj med et læs maskiner til Kuwait, hvor han boede og virkede som montør og teknisk support for Scantruck i først ét år fast og derefter delvist de næste seks år.

Chefjobs

I Kuwait opdagede Claus Bjerregaard, at han havde næse for at sælge maskiner, og det fortsatte han med ved hjemkomsten til Danmark.

I 2008 blev han produktchef for det ene af Scantrucks helt store brands, de franske Manitou-teleskoplæssere. I 2017 fulgte udnævnelsen til salgschef for Scantruck, hvor Claus Bjerregaard i dag har et halvt hundrede folk under sig i salgsafdelingen.

Når Claus Bjerregaard ikke er travlt beskæftiget i spidsen for sit salgsteam hos Scantruck, er han først og fremmest familiemand. Men den inkarnerede thybo har slået sig ned i Sabro ved Aarhus, og det smitter af på en del af fritiden. Han er 100 procent AGF-mand og ser alle "de hviie"s kampe.