Det er en erfaren mand, der sætter sig i stolen som chefkonsulent hos Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) i Vejle. Brancheforeningen har ansat Thomas Kristensen fra den 1. februar 2023.

Han har tidligere blandt andet været værkfører hos Yding Smedie og Maskiner i knap fire år, servicechef hos WekoAgro og arbejdet som driftsleder hos Mosegaarden i over 17 år.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Jeg glæder mig, som jeg sjældent har glædet mig før. Jeg vil gøre mit bedste for, at denne rejse bliver af den allerbedste af slagsen - for alle parter, skriver Thomas Kristensen på LinkedIn.

Han fremhæver blandt andet, at han glæder sig til muligheden for at understøtte en branche, som han selv har inde under huden, siden han var helt lille. Og det er en af årsagerne til, at han er blevet ansat.

- Thomas har stor kendskab til og indsigt i branchen. Han har knowhow og erfaringer med ledelsesskab, siger Bent Juul Jørgensen, der er branchedirektør hos DM&E til Maskinbladet.

Samlende person

Thomas Kristensen er opvokset på Ejstrupholm Maskinstation. I dag er han 52 år og bor i Kejlstrup ved Ejstrupholm, hvor han driver et fritidslandbrug. Han er gift og har tre børn.

- Thomas er en samlende person, som har stor analytisk tilgang til de udfordringer, han møder, og dermed kan han også hjælpe med at løse vores medlemmers udfordringer, siger Bent Juul Jørgensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ny profil

DM&E har et ønske om at være i tættere dialog med medlemmerne, og det bliver også en af den nye chefkonsulents opgaver.

- Vi glæder os meget til, at han starter. Han har en anden profil, end vores chefkonsulenter tidligere har haft. Den er ikke akademisk, og det er lidt anderledes og nyt, at vi vælger en praktiker. Men vi tror, at Thomas kender udfordringerne i branchen godt og kan løse dem, siger Bent Juul Jørgensen.

Den tidligere chefkonsulent Kasper Kjær Jensen blev ansat i 2020, og han vender tilbage til at være landbrugsrådgiver.