Lyt til artiklen:

Staby ophør: Nu kommer 150 maskiner og redskaber på auktion

00:00
Hastighed: ???x
01:57

Abonnementsartikel

Kapow Auktioner annoncerer nu ophørsauktionen over maskinerne fra Staby Maskinstation.

Nu kan der sættes kryds ved to datoer i forbindelse med auktionen over de 150 maskiner og redskaber, der skal sælges efter ophøret af Staby Maskinstation.

Auktionerne, der forløber online, er sat til at slutte søndag den 5. februar fra klokken 19.00 og frem. Det oplyser Kapow Auktioner på sin hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gennemsyn af maskiner og redskaber er annonceret til fredag den 3. februar fra 14-18 på Staby Maskinstations adresse Nedervej 14 i Ulfborg.

Auktionen over de mange maskiner kommer efter, at Staby-Rønbjerg Maskinstation i slutningen af sidste år valgte at omstrukturere virksomheden og sælge Staby Maskinstation fra.

Maskinstation solgt på Agromek

Se også:

Maskinstation solgt på Agromek

I forbindelse med Agromek 2022 blev det offentliggjort, at Staulund Maskinhandel havde købt Staby Maskinstation.

I handlen var der blandt andet flere end 10 nyere John Deere-traktorer, og - to af dem er fra 2021 - to Krone snittervogne, to New Holland CX-mejetærskere, en Krone selvkørende finsnitter, to 15 meter Kuhn storriver, Samson og Gøma GG gyllevogne, diverse Horsch maskiner samt en masse andet udstyr.

- Der er tale om rigtig mange fine maskiner, som med denne auktion forhåbentligt kommer ud og køre allerede til foråret 2023. Jeg tror maskinerne bliver ret attraktive, da vi fortsat befinder os i en forsyningsvanskelig situation, hvor køb af nyt maskineri har lange udsigter for levering, sagde Peter Jensen, en af indehaverne af Staulund Maskinhandel, kort før jul, da det kom frem, at de mange maskiner skulle bortauktioneres på Kapow Auktioner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Staby Maskinstation sælges online

Se også:

Staby Maskinstation sælges online

Indehaverne af Staulund Maskinhandel, Peter Jensen og Preben Jensen, har via selskabet Staulund Gruppen også en ejerandel i Kapow Auktioner.

Rønbjerg Maskinstation, der drives af Rune Lund og Torben Nørgaard, fortsætter uændret fra Kjeldbjerg, vest for Viborg.