sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Det betaler sig at outsource virksomhedens 3d-print

00:00
Hastighed: ???x
02:28

3d-print kan foregå på en 3d-printer, man selv ejer, eller man kan alliere sig med en samarbejdspartner, der tilbyder print af forskellige emner. Virksomheden Damvig i Taastrup har specialiseret sig i 3d-print til virksomheder, og har i den forholdsvis korte tid, der er gået fra 3d-print blev muligt, opnået stor erfaring og specialiseret viden på området.

Det kan 3d print bruges til

Med 3d print service fra Damvig kan man som virksomhed bestille et 3d-print af et givent produkt. Her kan der være tale om prototyper af for eksempel briller, proteser eller cykelhjelme, og hos Damvig trykker man ikke blot på knappen og printer men er med hele vejen og kan rådgive og vejlede. Således er virksomheden ikke blot en leverandør men en sparringspartner, man kan trække på i hele udviklingsprocessen.

Fra de mindste til de største

Men hvem er det, der kan drage fordel af at samarbejde med en 3d printvirksomhed? En 3d-printer kan være meget kostbar at anskaffe og kræve ressourcer at benytte, og da kan det især være fordelagtigt for den lille virksomhed i stedet at alliere sig med en 3d-specialist, der dels har de fornødne maskiner og forbrugsstoffer, men i høj grad også den viden, der skal til for at benytte denne teknologi.

Også for større virksomheder kan det være en fordel og outsource 3d-print fremfor at skulle opretholde en afdeling til at varetage dette led i udviklingsfasen, og hos Damvig har man både små og nyetablere såvel som store og anerkendte virksomheder i sin kundeportefølje.

Mere end blot en leverandør

I Taastrupvirksomheden printer man ikke blot emnerne, men er med i så meget af udviklingsfasen, som kunderne ønsker. På grund af den specialiserede viden, Damvig gennem en årrække har opbygget, får kunderne mulighed for ikke blot at spare penge men også at benytte sig af disse kompetencer, som altså kan bidrage til udviklingen af nye produkter på en lang række områder.

Hos Damvig er kommunikationen med kunderne i højsædet, og her lægger man vægt på den gode service og på at få løst opgaverne til både kundernes og i sidste ende slutbrugernes tilfredshed.