Lyt til artiklen:

Kvæg-chef fejrer 20 år hos Sagro

00:00
Hastighed: ???x
01:34

Abonnementsartikel

1. januar kunne 47-årige Ejvin Kortegaard fejre 20-års jubilæum hos Sagro. Han har været med gennem en række fusioner.

- Jeg må blankt erkende, at jeg simpelthen havde glemt, at jeg havde jubilæum i søndags. Men jeg har da fået en række gratulationer fra kollegerne, så den må være god nok.

Ordene kommer fra Ejvin Kortegaard, der er chef for Sagro kvæg, en mandag formiddag under en hjemmearbejdsdag. Det skriver Sagro i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Som chef for kvægafdelingen kan den 47-årige Sydvestjyde dog blot fejre lidt mere end et år i stolen, men samlet har han 20 års erfaring som kvægrådgiver hos SAGRO. Men faktisk er hans jubilæum i landbruget tæt på at være livslangt, da han er vokset op på en kvæggård.

Undervejs har han været forbi andre erhverv, men er hver gang vendt tilbage til landbruget og endte da også med at blive udlært som landmand.

- For otte år siden tog jeg en mini-MBA i ledelse, så det har nok ligget i kortene, at jeg gerne ville noget mere. Så da Sagro søgte en ny chef for afdelingen, var det oplagt, at jeg meldte mig på banen, siger han.

Ejvin blev oprindeligt ansat hos Sydvestjysk Landbrugsrådgivning, der i 2007 fusionerede med Jysk Landbrugsrådgivning, der igen i 2016 fusionerede med Heden & Fjorden under navnet Sagro.

- Landbruget går gennem en spændende tid, og det store fokus på miljø og klima smitter bestemt af på den rådgivning, vi skal yde kunderne. Gennem mine 20 år hos Sagro, er der altid blevet stillet større og større krav til landmændene, og det har vi altid formået at navigere i, siger han.