Lyt til artiklen:

Erfaren landmand er ny salgschef i NDI´s landbrugsafdeling

00:00
Hastighed: ???x
02:38

Den danske Dækvirksomhed NDI Group i Brørup har udpeget en ny salgschef for landbrugsafdelingen. Valget er faldet på Uffe Hansen, der har været ansat fem år i virksomheden, først som kundeservicemedarbejder og siden som teknisk konsulent.

- Jeg glæder mig til at komme i gang i den nye rolle og fortsætte afdelingens målrettede arbejde på at skabe endnu mere værdi for vores landbrugskunder. Vores fokus vil fortsat være på at tilbyde kunderne rådgivning af den højeste kvalitet, muligheden for at få produceret skræddersyede hjulløsninger og stor tilgængelighed af et bredt udvalg af dæk og fælge fra vores centrallager i Brørup, fortæller Uffe Hansen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

25 års erfaring som landmand

Den nyudnævnte salgschef kommer selv med 25 års erfaring som praktiserende landmand i Glejbjerg og er uddannet landmand fra det forhenværende Ladelund Landbrugsskole i 1990.

- Jeg har selv kørt med det meste inden for landbrugsmaskiner og har 25 års erfaring som landmand, da jeg i sin tid drev et landbrug med malkekvæg. Den viden og erfaring vil jeg fortsat bringe i spil i min nye rolle hos NDI, hvor fokus i løbet af de seneste fem år har været på det tekniske og kunderådgivningen, fortæller Uffe Hansen og uddyber:

- Teknik har altid interesseret mig. Med alt det vi kan hos NDI med specialfælge, VF-dæk og kundetilpassede løsninger er det lidt af en legeplads for mig at være. Det motiverer mig meget, at vi har et stærkt team med så mange dygtige folk og at vide, at vi har så mange muligheder for at skabe værdi for landmændene og hjælpe dem til at løse nogle af de mange dæk- og fælgrelaterede udfordringer, som de møder i deres arbejde i landbrugets forskellige sæsoner.

Strategisk samarbejde

Jakob Nannberg Scheel, NDI-koncernens nyudnævnte salgsdirektør, der nu har fundet sin afløser på sin tidligere post, ser frem til samarbejdet med den nye landbrugssalgschef:

- Jeg er ikke i tvivl om, at Uffe vil gøre det rigtig godt i sin nye rolle. Jeg har også selv lært meget af ham undervejs hos NDI. Han har en meget stor indsigt i det at drive landbrug og en teknisk forståelse, som jeg er sikker på kan skabe stor værdi for alle, siger Jakob Nannberg Scheel.

- Vi kommer til at indgå i et tæt, strategisk samarbejde, hvor Uffe i kraft af hans viden og erfaring kan være med helt ude frontlinjen hos vores landbrugskunder, mens jeg vil have en mere overordnet rolle med fokus på at skabe synergi mellem forskellige kundesegmenter og selskaber i NDI-koncernen og fortsætte vores vækst på det danske marked, uddyber han.

Salgschef i landbrugsafdeling til tops i dansk dækkoncern

Se også:

Salgschef i landbrugsafdeling til tops i dansk dækkoncern