Abonnementsartikel

15. september blev Terndrup Maskinforretning overtaget af MejlbyAgro

MejlbyAgro har overtaget Terndrup Maskinforretning med virkning fra 15. september. Med virksomhedsovertagelsen, når maskinforretningen op på 40 ansatte fordelt på matriklerne i Mejlby, Brønderslev og Terndrup – et stykke tid:

- Vi bliver i Terndrup til november, hvor Karl Molin overtager lokalerne. Derefter har vi ikke taget stilling til, hvad vi skal.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det vil de næste par måneder komme til at afgøre, siger Preben Poulsen til Maskinbladet.

Han ser dog frem til at MejlbyAgro uanset hvad nu får mulighed for at komme ud i et geografisk større område:

- Med overtagelsen kommer vi ud i et geografisk område, hvor vi hidtil ikke har været så meget, så det er helt perfekt, og noget vi forventer os meget af.

- Vi glæder os meget til at samarbejde med de nye kunder, og ser frem til at få nye kompetencer ind i MejlbyAgro, når to af Terndrup Maskinforretnings serviceteknikere fortsætter hos os, siger Preben Poulsen.

Tidligere ejer bliver sælger

Udover de to serviceteknikere fortsætter også den tidligere ejer, Jørgen Christensen, hos MejlbyAgro. Han skal varetage en funktion som sælger og ser frem til den nye rolle og samarbejdet med kunderne i den nye virksomhed:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Selv om det selvfølgelig er svært, at overdrage sin virksomhed til andre, er jeg meget tilfreds med denne løsning.

- Jeg glæder mig meget til at skulle fortsætte i MejlbyAgro, hvor vi fortsat vil vægte den personlige service højt, ligesom fleksibilitet og velvilje også vil være nøgleordene i fremtiden.

- Vi vil kombinere det personlige med en stor og stærk organisation, der altid kan leve op til kundernes krav, siger den nu tidligere ejer af Terndrup Maskinforretning, Jørgen Christensen.

En forretning, der kører

Overtagelsen af Terndrup Maskinforretning sker blandt andet for at imødekomme kundernes stigende krav til branchen ved at øge specialiseringsgraden blandt medarbejderne, oplyser ejerne Preben og Torben Poulsen.

De glæder sig desuden over at overtage en forretning, der fungerer:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har overtaget en veldrevet og etableret virksomhed, der står for det, vi også gør hos MejlbyAgro. Nemlig et tæt samarbejde med kunderne, hvor det handler om gensidig tillid og kvalitet, forklarer de to indehavere af MejlbyAgro, Preben Poulsen og Torben Poulsen.

MejlbyAgro er specialiseret i mærkerne John Deere, Lemken og Poettinger.