Lyt til artiklen:

Direktør skifter Tican ud med KMC

00:00
Hastighed: ???x
01:30

Niels Jørgen Villesen har besluttet at stoppe som CEO i Tican Fresh Meat A/S for at søge nye udfordringer i KMC, skriver han på sin Linkedin-profil. Han afløser Per Godsk Nielsen, der har siddet på posten hos KMC i cirka halvandet år, oplyser KMC.

-I 24 år har jeg været del af Ticans udvikling, først som økonomidirektør, og i de seneste tre år som adm. direktør. Det har været en utrolig spændende tid med konstant udvikling af virksomheden. Først med etablering og opkøb af salgs- og forædlingsselskaber i ind- og udland for at sikre koncernens adgang til vigtige markeder. Og senest, hvor det er lykkedes at få Tican velintegreret i Tönnies group of companies. I tiden efter Tönnies' overtagelse har vi arbejdet på udvikling af Tican via store investeringer i automatiseringer på begge slagterier, optimeringer, vækst og etablering af fælles ledelse og kultur, skriver han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

1. januar 2023 skifter han branche og koncern til KMC som CFO og COO.

- KMC er inde i en rivende udvikling og har en ambitiøs strategi for fremtiden båret af de plantebaserede produkter og den grønne omstilling. Jeg ser utrolig meget frem til at arbejde sammen med alle de dygtige medarbejdere i KMC og udvikle virksomheden videre ad denne vej, skriver Niels Jørgen Villesen på sin profil.