Lyt til artiklen:

Fik du læst: Vidt forskellige indgangsvinkler for to store brands

00:00
Hastighed: ???x
01:24

Abonnementsartikel

De store maskinbrands har en stor appel for publikum på Agromek. Her kan du læse om, hvordan Danmarks Claas-importør og fire New Holland-forhandlere gik til årets messe.

Med 1900 kvadratmeter standplads, 30 maskiner og redskaber, samt 60 medarbejdere på gulvet investerede Danish Agro markant i sin præsentation på Agromek.

- Vi er kommet for at sælge maskiner. Vi ser først og fremmest Agromek som en salgsmesse for Danish Agro, fortæller Michael Husfeldt, der er direktør for Danish Agro Machinery, der har hovedsæde i Fredericia.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Danish Agro-direktør kommer til Agromek for at få svar på to vigtige spørgsmål

Se også:

Danish Agro-direktør kommer til Agromek for at få svar på to vigtige spørgsmål

rich-media-3
De fire vestjyske forhandlere J.Hundahl, Anker Bjerre, TraktorGården Give og Skjern Maskinforretning trak New Holland med på Agromek. Foto: Jørgen Ahler.

I optakten til Agromek 2022 tydede alt på, at messen ville løbe af stablen uden de velkendte blå og gule maskiner fra New Holland.

Men tæt på deadline for messen offentliggjorde de fire vestjyske forhandlere J.Hundahl, Anker Bjerre, TraktorGården Give og Skjern Maskinforretning at de var klar med en fælles stand på Agromek 2022.

- Vi blev kede af det, da New Holland meddelte, at de ikke ville deltage i Agromek 2022, og derfor var vi helt med på, at vi som forhandler ville deltage. At standen er mindre end den plejer, har gennem messen vist sig at være en fordel. De mindre Polaris køretøjer uden foran og de større produkter fra New Holland trukket lidt tilbage på standen har gjort udstillingen transparent og let at overskue, siger Anders Frandsen, medindehaver af Anker Bjerre, i denne artikel.

Træt i benene men glad i låget

Se også:

Træt i benene men glad i låget