Lyt til artiklen:

Kverneland fejrer 10 år med Kubota

00:00
Hastighed: ???x
02:21

Siden overtagelsen af Kubota Group i 2012 har Kverneland Group med succes udvidet porteføljen af sine redskabsmærker ved at levere Kubota Implements til Kubota-forhandlernetværket, samtidig med at Kverneland Group har fortsat sine langsigtede salgs- og distributionskanaler for Kverneland- og Vicon-mærkerne, skriver Kverneland Group i en pressemeddelelse.

- Denne fejring er en stor milepæl og en solid bekræftelse af Kverneland Groups eksistens, vision og fremtid, siger Arild Gjerde, Executive Vice President, Sales & Marketing.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- At have Kubota som vores industrielle ejer giver et langsigtet engagement over for industrien, forretningspartnere og kunder, men giver også næring til synergier, såsom Supply Competencies - Kubota Production System, kritisk masse og fælles udviklinger.

Kubota og Kverneland Group arbejder tæt sammen om udviklingen af intelligente systemløsninger til traktor + redskab, såsom TIM (Tractor Implement Management) og telematik, og driver den fælles udvikling inden for automatisering og digitalisering i landbruget.

Kubota globalt

I dag leverer Kverneland Group et Kubota-redskabssortiment til Kubotas forhandlernetværk, drevet af ønsket om at vækste og styrke landbrugspositionen for Kubotas forhandler- og distributørnetværk.

Kubota-redskaber er blevet lanceret i 22 europæiske lande og dækker næsten 90 procent af EU's redskabsmarked i værdi. Uden for Europa er Kubota-redskaberne tilgængelige i USA, Canada, Australien og Sydafrika.

Kverneland Group ser frem mod fremtiden og vil fortsat være en del af Kubota-koncernen og forsyne kunderne med de nyeste innovationer inden for landbrugsredskaber.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kverneland Group

Kverneland Group er en førende international virksomhed, der udvikler, producerer og distribuerer landbrugsredskaber, elektroniske løsninger og digitale tjenester.

Produktivitet, effektivitet og bæredygtighed er tre vigtige principper i dagens landbrug, som driver os til hver dag at udvikle vores landbrugsredskabsteknologi løbende.

Kverneland Group tilbyder et innovativt sortiment af jord- og såudstyr, foder- og balleudstyr, sprede- og sprøjteudstyr, elektroniske løsninger og digitale landbrugstjenester til landbrugstraktorer og landbrugsredskaber.