Lyt til artiklen:

Træt i benene men glad i låget

00:00
Hastighed: ???x
03:06

Abonnementsartikel

Det var fire trætte men tilfredse New Holland forhandlere, der efter en fælles optræden på Agromek 2022, kunne lukke ned og drage hver til sit.

I optakten til Agromek 2022 tydede alt på, at messen blev uden de velkendte blå og gule maskiner fra New Holland. Men tæt på deadline for messen offentliggjorde de fire vestjyske forhandlere J.Hundahl, Anker Bjerre, TraktorGården Give og Skjern Maskinforretning at de var klar med en fælles stand på Agromek 2022.

- Vi delte tidligere på året stand på Landsskuet, og her fandt vi ud af, at kemien var god, og derfor lå det lige som til højrebenet, at vi også udstillede sammen på Agromek, siger Martin Dalsgaard, medindehaver af J. Hundahl.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selvfølgelig skal vi med

Det var Kaj D. Pedersen, indehaver af Skjern Maskinforretning, der to initiativet til den fælles udstilling, og han behøvede ikke de store overtalelsesevner for at få de øvrige maskinforretninger med. Initiativet betød også, at det først og fremmes er Kaj og personalet fra Skjern, der har stået for opsætning og indretning af standen.

- Vi blev kede af det, da New Holland meddelte, at de ikke ville deltage i Agromek 2022, og derfor var vi helt med på, at vi som forhandler ville deltage. At standen er mindre end den plejer, har gennem messen vist sig at være en fordel. De mindre Polaris køretøjer uden foran og de større produkter fra New Holland trukket lidt tilbage på standen har gjort udstillingen transparent og let at overskue, siger Anders Frandsen, medindehaver af Anker Bjerre.

- Jeg har det bare sådan, at hvis ikke vi skal være med her i Herning, der er placeret næsten midt i de fore forretningers forhandlerområde, hvor skal vi så? Kunderne kommer her, og de forventer med rette, at de kan finde os her, siger Kaj D. Pedersen.

rich-media-2
For at gøre standen transparent og overskuelig havde de fire vestjyske forhandlere opbygget standen med mindre Polaris køretøjer uden foran og de større produkter fra New Holland trukket lidt tilbage på standen. Foto: Helge Ploumann Nielsen.

Fantastisk opbakning

Med en god time tilbage af Agromek 2023, foretager de fire forretninger den første evaluering af messen, og selv for fire trætte vestjyder er det vanskeligt styre begejstringen.

- Det har været en fantastisk messe, hvor vi har mødt glade gæster og kunder. Jeg vil også rose Kaj og hans ansatte for en fantastisk, overskuelig og indbydende stand, hvor gæsterne fik en god oplevelse. Vi har solgt maskiner og har også fået kundeemner i bogen, men mest af alt har vi haft nogle gode og hyggelige dage med gæster og kunder, siger Martin Dalsgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Man kan vidst godt sige, at vi efter fire dage her på Agromek er trætte i benene men glade i låget, tilføjer Anders Frandsen med et smil.

Fantastisk støtte

Søren Kristensen, TraktorGården Give, er forholdsvis ny New Holland forhandler, og han er lykkelig for at kunne udstille sammen med de mere garvede forhandlere.

- Som ny forhandler er det fantastisk at kunne være med her. Uden fællesskabet med de øvrige forhandler havde vi ikke stået her. Det har været fire fantastiske dage, og det gode kollegiale samarbejde, vi havde med de øvrige forhandlere før messen, er blot blevet større, siger Søren Kristensen.

J.Hundahl har afdelinger i Skive og Thisted. Anker Bjerre har afdelinger i Lemvig og Holstebro. Skjern Maskinforretning har afdelinger i Skjern og Sakskær. Traktorgården i Give har afdeling i Give.