Lyt til artiklen:

Stor opbakning fra udstillere og besøgende til Agromek

00:00
Hastighed: ???x
01:32

Agromek 2022 blev tirsdag skudt i gang med 542 udstillere, aktiviteter, maskiner og dyr fordelt i 14 haller, der svarer til 100.000 kvadratmeter.

Direktør for Agromek Claus Hermansen er en glad mand.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi kendte jo i forvejen antallet af udstillere og udenlandsk presse, men har selvfølgelig været spændt på besøgstallet. Det er jo fire år siden, vi sidst afholdt messe. Så vi er rigtig godt tilfredse med besøgstallet. Alt i alt har det været en fantastisk god dag med en rigtig god stemning, siger Claus Hermansen.

Agromek Awards

Syv meget forskellige virksomheder i i fire kategorier løb med syv awards til dagens prisfest. Se videoen fra guldfesten.

Guldregn over stjernerne

Se også:

Guldregn over stjernerne

26 nye Claas

Entreprenørvirksomheden Kaj Bech bestilte 26 nye Claas-traktorer på Agromeks første dag. Handlen er den største Danish Agrohandel målt i antal enheder til en enkelt kunde, og det er den ubetinget største enkelthandel nogensinde hos Vinderup Maskiner.

26 traktorer til samme kunde

Se også:

26 traktorer til samme kunde

Seks meter rotorsåsæt

Pöttingers første bugserede rotorsåsæt blev først lanceret i en fem meter version, og på Agromek 2022 står den klar i en seks meter udgave.

Pöttinger har seks meter rotorsåsæt med på Agromek

Se også:

Pöttinger har seks meter rotorsåsæt med på Agromek

rich-media-5
Sten Andersen, formand for Agromek, og Søren Søndergaard, formand for L&F viste den ukrainske ambassadør rundt på messen. Foto: Rasmus Dalsgaard.
rich-media-6
Tre glade awardvindere fra familievirksomheden BioCover. I midten Morten Toft flankeret af sine to sønner Casper Toft og Christian Toft ved prisoverrækkelsen. Foto: Jørgen Ahler.
rich-media-7
Åbning af Agromek 2022 efter fire års pause. Foto: Jørgen Ahler.
rich-media-8
Sten Andersen, formand for Agromek, åbnede messen. Foto: Jørgen Ahler.
rich-media-9
Første dag på Agromek 2022 var fuld af liv og glade stemmer. Foto: Jørgen Ahler.