Lyt til artiklen:

Bredal har danmarkspremiere på ny spreder

00:00
Hastighed: ???x
01:35

Bredal A/S, specialisten i kalk- og gødningsspredere, præsenterer traditionen tro et stærkt program af bugserede og liftophængte kalk- og gødningsspredere på Agromek 2022. Virksomheden har samtidig en spændende nyhed parat til messegæsterne - Bredal K110XESC, skriver Bredal i en pressemeddelelse.

K110XESC er en bugseret kalk- og gødningsspreder, der kan udstyres med en hjuldiameter på op til to meter, hvilket giver en frihøjde på 80 cm. Samtidig er sprederen forlænget med 50 cm for at give plads til de større hjul.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- En bugseret gødningsspreder med en større frihøjde, har længe været et ønske blandt landmænd og maskinstationer. Derfor har vi udviklet en version med større hjul, som er mere skånsom mod afgrøderne, siger Jacob Bangsgaard fra Bredal.

K110XESC har Bredals XE-sprederværk, der med en spredebredde på op til 30 meter for kalk og op til 48 meter for kunstgødning sætter standarden for præcision og spredebredde. XE-sprederværket er hydraulisk foldbart, og udfoldet er de to spredertallerkner placeret med en afstand på 6 meter.

K110XESC tilbydes med to forskellige typer spredetallerkner til kalk og tre forskellige typer spredetallerkner til kunstgødning. Det sikrer de størst mulige arbejdsbredder med selv dårlige kvaliteter af kalk og gødning.