Lyt til artiklen:

Fire dage med maskiner, udstyr og faglighed

00:00
Hastighed: ???x
01:53

Fire år er det siden, Agromek senest løb af stablen. Corona kom i vejen, men nu er hallerne i messecentret atter fyldt med maskiner, staldinventar, teknologi og meget, meget andet til folk i og omkring landbruget.

Maskinbladet dækker messen alle dage på alle vores platforme, og man kan også møde os i Hal D på stand 3210.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En samlet messe for fuld styrke

Se også:

En samlet messe for fuld styrke

De mange udstillere kommer med velkendte maskiner og løsninger, men der er også masser af nyheder at finde. Det gælder blandt andet de 65 stjernenyheder, som man kan få et overblik over i vores avis med stort Agromek-tema.

Har du ikke selv modtaget seneste avis, kan den findes rundt om på standere i messecentret, ligesom du kan læse e-udgaven her:

 

Se også:

https://fbg.e-pages.pub/titles/maskinbladetfbg/12175/publications/153

Agromek byder også på en række aktiviteter. På baggrund af Agromek Stars uddeles der syv awards. De findes blandt de syv kategorier, hvor der er tre nominerede fra hver.

rich-media-4
Omkring 530 udstillere står klar i messecentret. Foto: Uffe S. Kristensen.

Biogas får masser af opmærksomhed på Agromek. Emnet bliver berørt på alle leder og kanter i et stort område i Hal K. Der er også en række indlæg alle fire messedage, som foregår på biogasscenen i samme hal som udstillingen.

Fremtids- og innovationsområdet kaldet Fremtidens Dage foregår i Hal E. Her samles politik, viden og erhvervsliv til debat og oplæg om fremtidens danske landbrug.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kvægudstilling finder man også denne gang på Agromek. Det foregår i Hal Q. Udstillingen er åben alle dage, men det er onsdag-fredag at aktiviteterne foregår.

rich-media-6
Godt 40.000 gæster besøgte messen i 2018. Foto: Uffe S. Kristensen.

Maskinleverandørerne er igen klar i Hal C med liveværksted, så unge kan få et indblik i uddannelsen og jobbet som maskinmekaniker - både landbrug og entreprenør.

Agromek løber frem til fredag.