Lyt til artiklen:

En samlet messe for fuld styrke

00:00
Hastighed: ???x
02:08

Abonnementsartikel

Efter fire års stilstand er Agromek 2022 klar til at samle op, hvor den seneste messe sluttede, fortæller administrerende direktør.

Når Agromek slår dørene op 29. november, bliver det første gang i fire år, at man kan mødes til Nordeuropas største landbrugsmesse. Senest var i 2018, for siden kom corona-pandemien godt og grundigt i vejen.

Derfor er det ikke uden nerver, at administrerende direktør Claus Hermansen og holdet bag Agromek igen byder velkommen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er klart, at vi også selv har været spændt på, hvordan tilslutningen til messen vil være, når man har sprunget en messe over. Men man må bare sige, at vi har lige så mange udstillere som vi plejer, og vi oplever stor interesse og begejstring, når vi kommer rundt og har møder med folk i alle mulige sammenhænge, siger Claus Hermansen.

Han oplever stor opbakning, når han er ude til møder og på besøg på virksomheder. Og med hans egne ord synes han ikke, at han ser andet end virksomheder, der annoncerer, at de skal på Agromek på sin LinkedIn.

- Agromek skal være relevant et relevant mødested for branchen, ellers vil opbakningen forsvinde. Og med den opbakning, vi oplever til den her messe, har vi ikke mistet pusten. Messen er ikke blevet noget, man besøgte i før i tiden, det er stadigvæk her landmanden møder sin leverandør og bliver inspireret til ny teknologi, konstaterer direktøren.

Et mantra

Da Claus Hermansen og resten af holdet måtte aflyse 2020-udgaven i oktober samme år, var der særligt én vending, som gav et drive til 2022 udgaven.

- Dem, vi ringede og talte med, sagde, at de gerne vil have een samlet messe for fuld styrke. Det var ikke ord vi lagde dem i munden, og efter mange samtaler, så blev det sætningen, som summede det hele op: Én samlet messe for fuld styrke, siger Claus Hermansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han fortæller, at man til årets messe har annonceret og markedsført sig ekstra meget, særligt på sociale medier, og ellers har koncentreret sig om at lave den bedst mulige messe.

- Vi har gjort vores yderste for at skabe rammerne for en rigtig god messe, og vi glæder os til at åbne dørene og byde gæsterne velkommen, slutter Claus Hermansen.