Abonnementsartikel

Danske PerPlant kommer med kunstig intelligens, der kan få flere igang med autonom spotsprøjtning, med besparelser op til 15 procent af det normale kemi/gødnings forbrug.

Det danske firma PerPlant er klar til at tilbyde en billig løsning til at kunne spotsprøjte, og kunne opsamle data live fra marken, i stedet for at bruge satellitterne. Det betyder, at der produceres tildelingsrater ude på traktoren, som automatisk føres ind i sprøjten til eksekvering. Tildelingskortet laves efter man har været over markkørsel, og kan bruges til baggrundsanalyser og markplanlægning til senere forløb.

- Vi vil gerne lægge fokus på alle størrelser af landmænd, ikke kun de store, for det er alle der skal være med til at gøre forskellen i landbruget for miljøets skyld, siger Rasmus Emil Hansen der er Administrerende direktør i PerPlant.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.