Lyt til artiklen:

SDK udstiller Optum 300 CVX AFS Connect på Agromek

00:00
Hastighed: ???x
02:52

Abonnementsartikel

S.D. Kjærsgaard stiller med flere nyheder på Agromek 2022, herunder den nye Case IH Optum 300 CVX AFS Connect

Der bliver god mulighed for at se den nye Case IH Optum 300 CVX AFS Connect på S.D. Kjærsgaards stand på Agromek, det skriver maskinhandleren i en pressemeddelelse.

Den nye model har forbedret komfort og connectivitet, som gør arbejdet lettere både for ejeren og for føreren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Case IH Optum CVX Drive traktorserien er en af Case IH's mest sælgende modeller siden lanceringen i 2015, med dens kompakte design, høje ydelse og høje specifikationer. Alt det er blevet videreudviklet til den nye Optum AFS Connect serie. Den udmærker sig ved en ny kabine, nyt interiør og en connectivitets-pakke, som er en fordel både for føreren og for ejeren.

Efternavnet AFS Connect kommer af den nye models digitale fundering. Det omfatter avanceret Telematics, så landmanden kan styre alle markdata og doseringsfiler hjemme fra kontoret, som kan sendes direkte til traktoren.

Landmanden kan desuden vælge at få S.D. Kjærsgaard til at fjernovervåge deres traktors AFS Pro 1200 skærm via AFS Connect, som giver SDK melding om tidlige tegn på fejl på traktoren, adgang til fjernservice samt muligheden for at give råd om betjening baseret på maskindata. Alt sammen udviklet for at gøre arbejdet så nemt og problemfrit som muligt for kunderne.

Dieci-debut

På Agromek vil der også være en debut i form af Dieci Agri Pivot T90 Limited Edition, der første gang vises frem på dansk jord til messen i Herning.

Modelle er klassens største knækstyrede kompakte teleskoplæsser med en standardvægt på 9800 kilo samlet med komponenter af høj kvalitet. Denne gummihjulslæsser med leddeling og teleskoparm er ideel for dem, der arbejder på vanskelige steder, hvor der er behov for en maskine med god ydelse og begrænsede driftsomkostninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Agri Pivot T90 er udstyret med den populære 4,5L 138hk FPT motor - også kendt fra Case IH's motorer fra CNH. Maskinen har to hydrostatiske motorer med Vario system EV2. Alle de vigtige dele som kardan-akslen og udstrækningscylinderen er i en beskyttet position, og stifter og bøsninger er beskyttet af pakninger med forseglingen "Long Life".

Bremsesystemet er servostyret, og impulspedalen giver mulighed for fuld kontrol med kørehastigheden, også når motoren er ved højeste omdrejninger. Centralsmøring og bomaffjedring er også blandt det omfattende udstyr.

Kabinen, der er blandt de laveste i højdekategorien set i forhold til jordoverfladen, er godkendt som ROPS - FOPS, og forsynet med alle sikkerhedsanordninger og beregnet til at sikre en høj grad af komfort, med oplukkeligt tag, TFT-farvedisplay og joystick med tilstedeværelsessensor.