Lyt til artiklen:

BM Silo lancerer design-selv-silo

00:00
Hastighed: ???x
03:17

Abonnementsartikel

BM Silo har udviklet en digital platform, der gør det muligt at skræddersy præcis den silo, der passer til den enkelte stald, lade eller gårdsplads. Virksomheden vil give besøgende mulighed for at afprøve løsningen på Agromek.

Siloproducenten BM Silo har produceret siloer siden 1965, og nu er det levet tid til at træde ind i den digitale tidsalder for alvor. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Netop nu vil de gøre kundeoplevelsen, som altid har været kendetegnet ved tilpassede siloer, endnu mere personlig og skræddersyet. BM Silo lancerer partnerportalen BMSilo24|7 - et digitalt værktøj, der gør det muligt selv at designe og sammensætte forskellige elementer til hver enkelt silo.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er vigtigt for os, at vi konstant udvikler vores produkter og løsninger til kunderne - det gælder både udvikling af vores kerneprodukter, men i allerhøjeste grad også de digitale løsninger, der giver vores kunder en mere brugervenlig købsproces, fortæller CEO hos BM Silo, Lisbeth Barnbæk Nielsen.

Vises på Agromek

Hos BM Silo glæder de sig meget til at vise den nye it-platform frem på Agromek, 29. november til 2. december. Her vil de demonstrere, BMSilo24|7.

Til at udvikle og designe it-platformen, har virksomheden samarbejdet med softwarevirksomheden Rulestore, der også vil være at finde på standen i hal J.

rich-media-2
Løsningen er lavet som en klikbar byg-selv-side. Foto: BM Silo.

Mads Kjærgaard Larsen, der er direktør hos Rulestore, er glad for at få muligheden for at fortælle om den nye it-platform:

- Vi har samarbejdet med BM Silo om at lave en tilpasset partnerportal, der skal gøre det langt nemmere, hurtigere og mere fleksibelt og sikkert i design- og bestillingsprocessen af en ny silo. Med den nye it-løsning kan man uanset tid og sted, selv oprette og placere en ordre på en ny silo, fortæller han og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

"BMSilo24|7 fungerer både som online produktkatalog med prædefinerede siloer, snegle og reservedele. Men det er også muligt at bygge en skræddersyet silo med udgangspunkt i behovet, såsom hvad og hvor meget en silo skal kunne indeholde, samt hvor meget en snegl skal kunne transportere i timen. Det er særligt dén funktion, vi glæder os til at vise frem på Agromek, fortæller Mads Kjærgaard Larsen.

Design din silo

BMSilo24|7 er ikke den eneste løsning, BM Silo har med på Agromek. I samarbejde med Rulestore arbejder de på endnu en ny digital funktion, som vil blive vist frem på messen.

Og løsningen er allerede kendt fra for eksempel IKEA, forklarer Mads Kjærgaard Larsen.

- Vi kender allerede funktionen, hvor man med sin telefon kan filme et rum og dernæst indsætte møbler. Funktionen hedder augmented reality (forkortet AR), og gør det muligt at virkeliggøre en idé.

Forhandlere og landmanden vil kunne benytte den funktionen til at indsætte den store silo i rummet, laden eller på gårdspladsen, og dernæst lave beregning på, hvilke tilpasninger produktet vil kræve, samt hvad slutprisen vil nærme sig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

AR-funktionen vil både kunne fungere som en selvstændig løsning til at visualisere produkterne, men det kan også bruges sammen med partnerportalen BMSilo24|7, så man nemt kan visualisere produkterne før de bestilles.

- Vi glæder os virkelig til at vise vores nye idé frem til forhandlere og til landmanden, for på den måde kan vi også få tryktestet funktionen, siger Mads Kjærgaard Larsen